AV. DE MADRID, 89, 08028 BARCELONA
933 30 58 68
Al nostre concessionari trobes tota mena de vehicles i marques, només has de buscar!
UNA DE LES BOTIGUES REFERÈNCIA DEL SECTOR
AUTORTUÑO

Benvinguts a la nostra nova web, amb la finalitat de millorar i oferir un millor servei als nostres clients AUTORTUÑO s'actualitza per oferir una nova navegació, més intuïtiva i usable. D'altra banda, volem agrair a tots els visitants, que sense el seu suport no hagués estat possible que AUTORTUÑO es presenti com una de les botigues amb més prestigi del sector de l'automòbil d'ocasió.

  • Els clients ens valoren pel nostre servei.
  • Els nostres vehicles compten amb una garantia excepcional.
LES NOSTRES MARQUES REFERENCIA
BENVINGUTS A AUTORTUÑO
AUTORTUÑO neix fa més de 30 anys, a l'abril del 1.989, de la mà de Jaume Ortuño, amb una experiència de més de 20 anys a l'esquena. Neix com a empresa familiar amb la il·lusió i dedicació al sector de la compra i venda de vehicles. Autortuño és una empresa dedicada al sector de l'automòbil i ja compta amb dues generacions i 50 anys d'història. Es dedica a la gestió de la compra com de la venda de vehicles. Ha intentat estar sempre al dia, avançar-se tant com sigui possible als canvis i adaptar-se als nous temps i reptes, ja que la compra i la venda ha anat canviant però també el consumidor actual és diferent del de fa uns anys. Intentem entendre aquests canvis i poder donar solució i resposta al consumidor del present i del futur. Neix amb l'objectiu de fer un tracte al client molt personalitzat i exquisit, i amb una rigorositat en tots els camps que fa que els clients vulguin tornar al cap dels anys i fins i tot alguns es converteixin en amics. Intentem que l'experiència sigui sempre positiva.


LA NOSTRE HISTÒRIA

L'any 1967, Jaume Ortuño comença al sector i al món de l'Automòbil amb la idea ja posada del que arribarà a especialitzar-se en el futur. Als 90` neix Autortuño, empresa especialitzada en un vehicle: el GOLF, model mític i polivalent i que apostem tots els nostres esforços i recursos en localitzar els millors Golfs i en totes les seves versions. Ningú fins aleshores ho havia fet! era una aposta inèdita i arriscada especialitzar-se en un sol model de vehicle. Autortuño durant 15 anys va ser referent a la venda d'aquest vehicle en totes les seves versions, generacions i motors. Molta gent que buscava un Golf passava per les nostres instal·lacions, vam crear fins i tot uns adhesius de GTI amb el nostre logo dins que la gent que tenia un GOLF les venia a buscar encara que no ho haguéssim venut nosaltres. Aquesta etapa va fer presència, avui dia encara ens recorden com l'especialista en golf, i de fet mai no hem deixat de vendre aquest model. Anècdota divertida d'aquella etapa: en diferents ocasions ens demanaven Golfs per a diferents anuncis, un cop vam deixar un Golf Cabrio classic per gravar un film on es narrava la vida de Gary Lineker, era el cotxe que ell tenia a la seva etapa del Barça.
EVOLUCIÓ

Hem afrontat diferents canvis durant aquests anys, sempre des de la il·lusió, la dedicació i la passió per aquest sector. El nostre model de negoci ho hem tingut sempre clar, però segons els canvis hem anat modificant i variant opcions ja que tenim flexibilitat, en ser un concessionari multimarca no ens devem a una sola opció. L'any 1999, amb l'entrada de les noves tecnologies, vam crear la nostra primera web, amb domini propi. En aquell moment tot era molt difícil, trobar qui et fes la web, qui t'ho allotges, qui la dissenyes... avui això sona xinès ja que tot és molt més senzill i ja ho tenim més a l'abast, però fa 20 anys era un camí que no coneixíem. A més, no hi havia tantes webs al Sector com per seguir un model. Aquesta porta cap a internet ens va obrir un mercat on-line amb moltes més demandes i possibilitats i per tant ens obliga una mica a ampliar el producte cap a més marques i no només Golf. Havíem de donar resposta a necessitats de clients golfistes, ens agrada dir-los així, però tot i així el GOLF mai no ho hem deixat de vendre i comprar. De fet, quan ens ofereixen un Golf ens ho mirem amb molt bons ulls.

¿FUTUR?

El Futur el prenem amb la il·lusió de veure que estem a temps d'adaptar-nos a molts canvis significatius que arriben al món del motor. Tot el tema dels combustibles i ecologia, que si dièsel, benzina, elèctric o hybrid... També el model de client ha tornat a canviar, és una clienta més informada i amb més eines al seu abast, per tant quan arriben a tu ja has de tenir resposta a les vostres preguntes i necessitats que no han trobat per si mateixos.

GREMI DEL MOTOR

Sí, Autortuño forma part de la Junta del Gremi del motor fa uns quants anys, primer amb Jaume Ortuño i ara amb Daniel Ortuño. És important ser-hi, això comporta estar actualitzat, aportar i desenvolupar idees que des del gremi anem perfilant i es van duent a terme negociacions i reunions amb l'Administració com amb les diferents Associacions, per millorar molts aspectes del nostre sector.
EL QUE OFERIM

Seguir fidels al nostre lema de fer un tracte personalitzat, de qualitat i de nivell cap al nostre client. Tant en comprar com vendre. Tractar d'oferir serveis de postvenda, manteniment i assessorament amb el màxim benefici i descomptes. Des de fa 30 anys comprem i venem vehicles, però al comprador també intentem oferir-vos una gamma d'avantatges. Avui dia un comprador pot venir a les nostres instal·lacions un matí i en poques hores pot sortir de les nostres instal·lacions amb el vehicle cap a casa. Hem desenvolupat un sistema àgil de venda però també un clima de confiança que és molt preuat pel client. Avui el client us podem oferir un finançament ràpid i amb un interès molt baix i signar l'operació en una tablet en el mateix instant. Pel que fa a l'assegurança també us oferim un ventall de possibilitats a preus molt competitius amb companyies de primera línia. Tot això ho hem desenvolupat perquè som conscients que avui el temps és molt preuat per tothom i el client actual vol qualitat i agilitat però també confiança i seguretat.
COMPREM EL TEU COTXE
LA NOSTRE PUBLICITAT
La publicitat que ens acompanya
Sí, el 2004, vam començar una sèrie de campanyes publicitàries al món de la ràdio, mitjà que sempre ens havia fet il·lusió estar, un mitjà molt proper al nostre client. Des de llavors fins a l'actualitat, la nostra presència en aquest mitjà ha anat augmentant alhora que hem ampliat a Internet i TV. Tot i el canvi generacional i l'adaptació als moments el nostre lema d'aquests darrers 30 anys el seguim portant a l'ADN. Ens gratifica veure que després de tants anys tant al mateix Sector de l'automòbil com al públic en general ens ho reconeixen i segueixen confiant en nosaltres. En el present comencem a rebre com a clients els fills dels primers clients i això ens omple de satisfacció i ens encanta.
  • Televissió - 8Cat
  • Ràdio
Horari
Dilluns a Divendres: 09:30–14:00 16:30–20:00
Dissabtes: 10:00–14:00 Diumenges: Tancat

AV. DE MADRID, 89, 08028 BARCELONA

933 30 58 68